How to Make a Fashion Statement

Voor sommigen is kleur een meisjesachtige ontspanning en voor anderen is het een manier om zichzelf uit te drukken. Verticale strepen laten je slanker lijken. Ben je topzwaar? Trek de aandacht naar dat gebied door het toevoegen van kanten dingen of ruches. Als u een zware bilpartij heeft en een V-vormig topje draagt, zal een stringbikinislip met een rokje van eyelet u helpen om uitstulpingen te bedekken.

Bent u het type vrouw met brede schouders en een dikke nek en veel lokken; misschien een rond gezicht? Draag geen hoge halslijnen. Tops met een V-hals of een vierkante hals of een ronde hals laten je er slim uitzien. Je wilt de tijd vertragen, niet versnellen.

Als je topzwaar bent dan zullen halters op de top en veel kleding met mouwen de aandacht vestigen op je schouders. U wilt de aandacht van uw gezicht afleiden. Een splitje op een topje breekt het boven- en ondergedeelte en zal minder aandacht trekken.

U wilt dat het middelpunt precies daar is waar het moet zijn; niet waar het niet is.

U wilt dat de print uw look compleet maakt en niet overheerst. Kleine cartoonprints zijn dit seizoen erg in de mode. Ze kunnen een nonchalant gevoel geven aan je outfit. Grote bloemenprints hebben de neiging om meer een chique uitstraling te geven.

Klein is ook weer mooi. Kleinere prints laten je stralen. Grotere prints laten je opgaan in de achtergrond.

Krimp

Dunne vestjes zijn in, net als tops met een vierkante hals of een V-hals. Door vestjes in te krimpen, haal je jaren van je nek af.

Een gemakkelijk weg te gooien modeartikel is de stropdas. We nemen afstand van de plastic en multifunctionele stropdassen die in de vergetelheid zijn geraakt. De meer traditionele stropdas is nog steeds erg in de mode. Laten we een moment nemen om dat te vieren.

Voor sommigen gaat mode meer over het dragen van wat past en wat bij je lichaamstype past.Als je aan het winkelen bent, gebruik dan deze tips en blijf modieus.

Related Post