How to Look Like a vintage

stylish hipster showing mustaches on t-shirt - grappige t shirts stockfoto's en -beelden

Wat je vandaag ziet, is wat we te koop aanbieden, niet een schets van de goddelijke man uit de jaren 80 die elke avond een kom suiker at en zijn slaapkamer vernielde omdat hij thuiskwam van zijn werk in een leeg huis en toen begon te verf de muren babyblauw. Want dat is wat hij doet – hij schildert de muren babyblauw. Nou, dat is misschien een beetje dramatisch voor een heren-T-shirt, maar het is zeker niet in de groothandel. smaak varieert natuurlijk – maar je snapt het idee

Als je op zoek bent naar een vintage T-shirt, dan hebben we dat ook. Of je kunt beide hebben, want laten we eerlijk zijn, in de wereld van de T-shirtverkoop is vintage een competitieve niche, en zelfs als je net een echt cool T-shirt had gevonden, zou je het moeten verkopen, omdat anders de de concurrentie zal binnenstromen en u zult merken dat u in aantallen nog lager op de ladder staat. De sleutel met V-halzen is ervoor te zorgen dat je genoeg materiaal bij de hand hebt om die extra laag comfort te geven, om die extra veerkracht toe te voegen, en vooral, dat de stof zacht en comfortabel maakt. We maken die producten in de VS. We hebben eigenlijk een superieure materiaalkwaliteit. Maatvoering in de VS is eigenlijk een beetje anders, dus wanneer je bestelt, geef ons de exacte afmetingen voor het shirt dat je wilt maken (zodat ze weten welke maat ze moeten bestellen), en we'

Wil je een T-shirt zoals opa die vroeger in bed droeg? Je moet naar de stad. Als je in de stad woont en graag van de stedelijke landingsbaan wilt leven, waar ga je dan heen? Dat is de vraag die je jezelf moet stellen voordat je zelfs maar naar T-shirts gaat kijken. Het is niet echt persoonlijk, maar commercieel, en het is belangrijk om te weten of je eruit wilt zien als de jongens en eruit wilt zien als de meiden die houden van wat er nieuw is als het op mode aankomt. Het is belangrijk om te weten of je eruit wilt zien als de hunk die op het punt staat uit zijn truck te stappen, en er geweldig uit wilt zien in zijn strakke overhemd met één schouder en strakke broek en aan de slag wilt gaan met dansen. De jongens die dat moeten doen, zijn degenen op wie je eruit moet zien in een tweedelige, strakke spijkerbroek en een vestjasje. Dat zijn ook de meest stijlvolle van dit moment, dus let op. De meid die cool wil zijn maar er niet als een man uit wil zien, zal iets anders willen. Hier kun je het silhouet van iemand anders een kans geven. Daarom hebben we ook deze nieuwe bodyshaper. Als het gaat om T-shirtmode, is het vaak veranderd sinds de geboorte van de hip-hugger.

Waarschijnlijk de grootste verandering in de recente trends is het ultraslanke, ultrastrakke T-shirt. Dit jaar draait het allemaal om de comeback van het one-shirt en het aanbrengen van laagjes om het maximale effect te bereiken. Dit jaar hoef je het alleen maar over een vest te dragen of je kunt er een met blote kont dragen, hoe dan ook, je zult de meest populaire modeontwerper in de buurt zien.

Ze zeggen dat het belangrijk is om de rol aan te kleden. Nou, het is belangrijker dan ooit, want het one-shirt is het populairste mode-item aller tijden, punt uit. Het is absoluut fundamenteel, maar zolang mensen zien dat je dit ding aantrekt, ben je klaar om te gaan.

Related Post