Hoe kies je een bikini?

e

Strandlezen: Natuurlijk zou geen lijst met zomermode compleet zijn zonder een uitstapje naar het strand. Als je op het strand bent, vergeet dan niet te zoeken naar een badpak met interessante details. Als je naar het strand loopt, zoek dan naar parasols, T-shirts met bloemenprint en zwemkleding met interessante patronen. Je hebt ook zonnebrandcrème nodig. Als je dicht bij het water bent, zoek dan naar een badpak met een halterhals en interessante kettingen.

Als je niet meteen naar het strand wilt, zoek dan een bikini met interessante druppel- of bloemmotieven. Dit zijn geweldige alternatieven voor de nauwsluitende tankini's die op het strand worden gedragen. Een ander alternatief is om voor iets modieus en toch nuttigs te gaan. Carhartt, Fruit of the Loom, Fruit of the Lote, Uchi en vele anderen bieden interessante badpakken aan. Voor de warmere maanden zijn bruine, vamp- of vervaagde stijlen goede keuzes.

lente:Dus je gaat nog steeds naar het strand? Nou, in het voorjaar gaat het beter. Met de warmte weer binnen, kun je zweten op het zand. Op een Baywatch DVD-reetkaart met een knalrode L&P ga je een paar hoofden draaien. Fietsen is ook populair in het voorjaar. Je kunt de wereld laten zien dat je nog steeds in stijl bent door een interessant zwempak te dragen.

herfst: De dagen worden korter en het weer wordt koeler. Het is de tijd van het jaar om je spullen in te pakken en terug te gaan naar de stad. Bij de uitverkoop op stranden kun je denken aan naar het strand gaan voor een kleurtje. Met een bikini op je rug zie je er zowel stijlvoller als comfortabeler uit. Wanneer je deze keer een bikini kiest, let er dan op dat je de juiste maat kiest. Een te kleine of te grote maat kan ongepast zijn.

Winter: Sneeuw, harde wind, sneeuwstormen en een deken van sneeuw op de grond zullen je met flanellen gevoerde badpak er niet beter uit laten zien! In plaats van de volumineuze thermische koopwaar van weleer, onder een fleece of andere lichtgewicht stof leggen. Of kies voor een badpak met capuchon, want je zwempak neem je mee in je koffer!

Lente: Het seizoen van een nieuw begin en jezelf vernieuwen is een tijd van vernieuwing. Het is ook een tijd van geven. Je kunt je uitleven op het strand zonder je gevoel voor mode op te offeren. Spring op jacht naar een badpak (of twee) en vaar door de rekken voor de laatste trends. Als je eenmaal een pak aan hebt, voel je dan vrij om flitsendere besparingen te doen. Je pak gaat je toch niet maken of breken.

herfst:Veel mannen hebben de wintermaanden in hun hoofd. Hoewel hij het misschien over voetbal heeft, betekent dit niet dat je je gevoel voor mode volledig moet negeren. Hoewel je misschien niet aan voetballers denkt als je je badpak uitkiest, kunnen winterjassen en sweatshirts zeker wat flair toevoegen aan je badkledinggarderobe. Je kunt je gevoel voor mode ook laten zien in sweatshirts, jassen en hoodies. Vind slimme ontwerpen en texturen en mix en match ze met je badpak en bijpassend T-shirt. Dit is een nieuwe rage na het seizoen – mix en match!

kijk uit voor deze films – lees uw modetijdschriften in en vergeet niet een internetwinkel te bezoeken die goedkope designerzwemkleding verkoopt. Draag dat badpak in je zwembad! Terwijl je daar bent, haal je wat nieuwe badpakken op. Je zult je veel minder schuldig voelen met een paar strategisch geselecteerde stukken. En vergeet niet om een ​​kanaalverslaafde te worden en eBags.com te bezoeken. Ze hebben tassen in elke stijl van elke beroemdheid, van Britney tot Victoria Beckham.

Related Post